Makluman.... Untuk paparan yang baik sila gunakan browser Mozilla Firefox dan resolusi 1024 x768!.... WTV8 dan WEBRTV TV Alternatif Online Kita!....

PEMBERITAHUAN
Assalamualaikum wbt,

Terliebih dahulu kami alu-alukan semua yang berkunjung ke blog Jurnal Pemuda Sekijang ini.. kesudian semua untuk menginfaqkan sedikit masa berkunjung dan menghadamkan tulisan dan idea yang ada diblog ini kami ucapkan jazakallahu khairan khatira. Menghargai kasih dan penghargaan semua kepada blog ini kami telah melakukan sedikit perubahan daripada segi persembahannya. Bermula semalam 30 Julai 2006, kandungan blog ini akan dibahagikan mengikut kolum iaitu ASPIRASI MINDA, BERITA ONLINE, GLOBAL NEWS ON NET(GNON), DIALOG MINDA, TARBIYYAH JIHADIYYAH, KENYATAAN MEDIA RASMI dan CETUSAN KREATIVITI. Setiap kolum mewakili genre atau bentuknya yang tersendiri. Harapan kami perubahan persembahan ini akan memudahkan semua untuk mencapai kandungannya.

Praktikalnya anda semua hanya perlu klik pada link yang telah disediakan untuk membaca bahan yang telah dimuatkan. Kaedah pengemaskinian kandungan pula berfungsi pada tajuk kolum dan tarikh yang disertakan dihujungnya ( cth : ASPIRASI MINDA - Jurnal 30-06-06 ). Persembahan baru ini bagi menepati konsep blog ini sebagai sebuah jurnal.

Kami mengalu-alukan sebarang komen dan kritikan terhadap kandungan dan persembahan blog ini. Anda boleh berbuat demikian dengan meninggalkan mesej di shoutbox ( sila skrol, shoutbox berada dibahagian bawah sekali. Begitu juga Arkib, Link dan Capaian Bahan Sebelumnya).

Sekian terima kasih dan harap maklum.

Admin Jurnal Pemuda Sekijang
 
posted by dppk sekijang at 11:54 AM |


4 Comments:


At Saturday, July 01, 2006 12:24:00 PM, Anonymous kalam selatan 

keeping your good work.. nice !

At Saturday, July 01, 2006 12:27:00 PM, Anonymous bebudak nakal 

pastikan setiasa berupdate ya ! nanti takde bahan pula saya nak baca.. saya pengunjung tetap blog ini... teruskan !

At Sunday, July 02, 2006 12:39:00 PM, Anonymous wakjawa 

waduh...! waduh...! asyiknya

At Sunday, July 02, 2006 5:15:00 PM, Blogger kalam 

Saya harap DPPSekijang dapat siarkan berita aktiviti2 di Segamat! Ramai orang Segamat sendiri tak tahu! Berita Kawasan sendiri pun penting juga! Teruskan usaha!